Politiikka on yhteispeliä.

Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

 

Minusta sanottua: 

Marjaana on minulle tuttu Varsinais-Suomen Tieteen ja teknologian Vihreistä. Siellä olemme tehneet yhdessä tieteeseen perustuvaa politiikkaa. Hänellä on humaanit arvot ja hän kuuntelee mitä ihmisillä on sanottavaa. Marjaana kannattaa ehdottomasti äänestää, jos haluaa valtuustoon piinkovan tiedenaisen, joka kuitenkaan ei unohda päätöksenteossa ottaa huomioon ihmisten yhdenvertaista ja tasa-arvoista kohtelua.

Eeva-Maria Kuparinen

Koneinsinööri ja vihreä aktiivi Kaarinasta

Olen saanut tutustua Marjaanaan 17 vuotta sitten nuorten pohjoismaisen yhteistyön parissa. Marjaana on pätevä ja päättäväinen. Marjaanalla on kyky ajatella asioita laveasti, eri näkökulmista, ja hän kohtaa toiset ihmiset aina ymmärtäväisesti ja arvostaen. Marjaanalle arvot eivät ole sanahelinää vaan tavoitteita, joiden eteen hän on valmis tekemään paljon töitä. Tutkijana Marjaana osaa erottaa faktat fiktiosta, eikä häntä äänestäneen tarvitse jälkikäteen katua mitä tuli tehtyä.

Jonna Oksanen

Suunnittelija, VTM, Autismisäätiö

Nykyajan hektisen politiikan ja epäkunnioittavan kuittailun tilalle tarvitaan enemmän syvällistä pohtimista ja asiapitoista viestintää. Marjaanalta löytyy kykyä tähän. Luonnontieteellinen osaaminen yhdistettynä yhteiskunnalliseen ymmärrykseen on kova yhdistelmä, jota ei kannata jättää äänestämättä!

Tuomo Liljenbäck

Viitteen toiminnanjohtaja